Candelă Cutia Vrăjitoarelor Creat Cu Imprimanta 3D | Printello
Candelă Cutia Vrăjitoarelor
Candelă Cutia Vrăjitoarelor

Candelă Cutia Vrăjitoarelor

120.00 lei

Organizezi o petrecere tematică? Îți dorești un accesoriu decorativ pentru Halloween?

Comandă Candela Cutia Vrăjitoarelor pentru un efect de poveste! Ușor de încadrat în orice decor tematic.

Vândut de Marveii Shop
Raportează abuz
Categorii: , ,
     
 • Descriere

   

  Descriere

  • Tehnologie: Print 3D
  • Material: Plastic, PLA, Woodfill, filament cu inserții de lemn și PLA, material ecologic, rigid, realizat din componente organice.
  • În cazul în care dorești acest produs realizat într-un alt mix culoristic sau dintr-un alt material, pe alte dimensiuni sau ai o grafică proprie pe care vrei s-o folosești,  contactează-ne!
  • Vom face tot posibilul pentru ca produsul dorit să ajungă la tine cât mai repede!
 • Informații suplimentare

   

  Informații suplimentare

  Dimensions 7.2 × 7.8 × 7.2 cm
 • Vânzător

   

  Marveii Shop

  Design, Concept, Print 3D

  Mai multe produse de la Marveii Shop

 • Recenzii (0)

   

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.


  Fii primul care adaugi o recenzie la „Candelă Cutia Vrăjitoarelor”

 • Polițe

   

  Politică de livrare

  Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.   Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. <strong>Comenzile care depasesc suma de 200 RON, beneficiaza de livrare gratuita.</strong>

  Politică de ramburs

  Nu se poate efectua plata ramburs a comenzilor de pe Platforma Printello.

  Anulare / Retur / Politică de schimbare

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa mentionata in emailul primit la plasarea comenzii. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
 • Întrebari și răspunsuri

   

  Întrebari și răspunsuri

  Nu ești logat.

Cele mai vizualizate produse

Produse vizualizate recent