Printello.ro | Cub Memories Cu 4 Poze Creat Cu Imprimanta 3D
-32%
cub memories printat cu imprimanta 3d
cub-memories-3d-3dgifts-lumina-inchisa
cub-memories-3d-3dgifts-lateral
poza4_cub
cub-memories-3d-3dgifts-light-picture
cub-memories-3d-3dgifts-dark-closer
cub-memories-3d-3dgifts-batteries
cub memories personalizat cu imprimanta 3d

Cub Memories Personalizat cu 4 Poze

249.00 lei 169.00 lei

Oferă un cadou unic celor dragi. Este disponibil în trei culori pentru a se potrivi cât mai bine cu persoana căreia îi este destinat.

Cubul Memories este un cadou original creat de către echipa 3Dgifts și este făcut în totalitate folosind printarea cu imprimanta 3D.

Vândut de 3Dgifts
Raportează abuz
SKU: GIF-1012 Categorii: , Etichete: , ,
Timp de livrare estimat: 3-4 zile lucratoare
     
 • Descriere

   

  Descriere

  Cub Memories Personalizat – 4 Poze, disponibil in trei culori:  rosu, albastru sau gri, printat cu imprimanta 3D

  Cubul Memories este un cadou ideal. Il poti oferi la zile de naștere, botez sau unui prieten drag, care să își amintească tot timpul de clipele frumoase, reprezentate de cele 4 fotografii alese de tine. Pozele sunt reliefate pe părțile laterale ale cubului.

  La fel ca și “Lampa Memories”, fotografiile nu sunt lipite pe interiorul cubului. Acesea sunt create din plastic iar atunci când cubul este aprins, în funcție de grosimea plasticului, apar nuanțele mai închise sau mai deschise si se distinge fotografia. Atunci când cubul nu este aprins, nu se disting decât anumite trăsături ale pozelor. Astfel incat acestea par a fi sculptate în plastic, transformându-l într-un obiect inedit de decor.

  Cubul Memories este creat din două materiale plastice diferite. Funcționează cu 3 baterii AAA ce sunt incluse in pachet. Butonul de on/off este ascuns în litera “O” de la “Memories”, pe partea de sus a cubului. Tu nu trebuie decât sa alegi cele 4 fotografii ce le dorești pentru personalizare și culoarea cubului iar de restul ne ocupăm noi.

  Cat dureaza prelucrarea?

  Deoarece dorim sa oferim o calitate ridicata a produselor vandute, timpul necesar prelucrarii si finisarii unui cub  este de 3-4 zile lucratoare. Timpul de printare cu imprimanta 3D este de peste 30 ore iar restul timpului necesar este alocat finisarii si asamblarii produsului.

  Cum se personalizeaza?

  Dupa plasarea comenzii clientii vor fi contactati pentru informatiile referitoare la personalizare.

  Puteti afla mai multe despre tehnologia printarii cu imprimanta 3D de pe blogul Printello.

   

   

 • Informații suplimentare

   

  Informații suplimentare

  Filament

  Plastic PLA + PETG

  Dimensiune

  12,5 x 12,5 x 11,5 cm

  Sursa Iluminare

  LED

  Sursa Alimentare

  3 baterii AAA (incluse)

  Tehnologie

  Printat cu imprimanta 3D

  Personalizare

  Dupa plasarea comenzii clientii vor fi contactati pentru informatiile referitoare la personalizare.

 • Vânzător

   

  3Dgifts

  Într-o lume în care este greu să mai surprinzi pe cineva cu un cadou original, noi am gasit soluția cadoului perfect pe care toată lumea îl va aprecia.

  Suntem primii din România ce am pus la dispoziția publicului larg posibilitatea de achiziționare a unui cadou personalizat prin imprimare 3D. Imprimarea 3D este o inovație în materie de personalizare, unele cadouri având un design unic 3Dgifts, dăm valoare sentimentală acestora oferindu-vă posibilitatea personalizării lor pentru a impresiona cele mai dragi persoane din viața voastră.

  Ce este mai frumos decât o fotografie ? Poza poate fi o amintire, o emoție, într-o fotografie poate sta totul. Poate fotografia persoanei iubite, poza copilului, poza cu prima îmbrățișare, primul sărut, prima zi de școală sau poza din cea mai specială zi din viața ta. Aici nu este vorba despre simpla printare a pozelor pe niște produse, ceea ce facem noi este să scoatem poza în relief și să o punem în evidență atunci când în spatele pozei se află o sursă de lumină. Această metodă de punere în evidență a fotografiilor este veche de peste 400 de ani iar noi am reușit să o îmbinăm cu tehnologia din ziua de azi. Nu ne-am oprit numai la fotografii, avem și alte lucruri interesante pe care le poți alege spre a le oferi cadou sau a le utiliza iar unele dintre acestea se pot personaliza cu numele tău sau de ce nu cu logo-ul firmei.

  De astăzi nu iți mai faci probleme atunci când este ziua de naștere sau vreun moment special din viața persoanelor dragi și nu ști ce cadou să oferi.

  Cele mai importante și neprețuite cadouri pe care le poți oferi sunt timpul și amintirile. De amintiri ne ocupăm noi, tu oferă timp.

  Mai multe produse de la 3Dgifts

 • Recenzii (0)

   

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.


  Fii primul care adaugi o recenzie la „Cub Memories Personalizat cu 4 Poze”

 • Polițe

   

  Politică de livrare

  Cost fix de livrare prin curier rapid <strong>16 Lei</strong>. Livrare Gratuita pentru comenzile peste <strong>200 Lei</strong>.

  Politică de ramburs

  Nu se poate efectua plata ramburs a comenzilor de pe Platforma Printello.

  Anulare / Retur / Politică de schimbare

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa mentionata in emailul primit la plasarea comenzii. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
 • Întrebari și răspunsuri

   

  Întrebari și răspunsuri

  Nu ești logat.

S-ar putea să-ți placă și…

Cele mai vizualizate produse

Produse vizualizate recent