Printello | Evenimente Despre Fabricatie Aditiva Si Imprimanta 3D
Evenimente despre imprimanta 3d si fabricatie aditiva

Evenimentele din luna Martie in materie de printare 3D

Pentru ca in perioada urmatoare urmeaza numeroase evenimente din lumea fabricatiei aditive si printare 3D. In aceste articole vom lista evenimentele din Europa din acest domeniu. In mod obisnuit la aceste conferinte sunt cateva prezentari insotite zone expozitionale unde putem gasi si ultimele modele de imprimanta 3D, noi creatii si inventii inedite, menite sa schimbe viitorul tehnologiei.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre tiparirea cu imprimanta 3D, avem cateva articole in acest sens, si pot fi gasite aici.

AM Expo, Luzern, Elvetia, 3-4 Martie 2020

Dupa cum ii spune si numele, Additive Manufacturing Expo, la aceasta conferinta totul se concentreaza pe fabricatia aditiva, pe imprimanta 3D iar scopul principal este sa intalniti furnizori si experti din domeniu. Principalele subiecte ale spectacolului sunt proiectarea, noile tehnologii, constructii si multe altele.

Subiectele abordeaza cele mai importante intrebari privind potentialul productiei de aditivi. In fiecare subiect, veti gasi cazuri interesante, elemente de prezentare a produselor si serviciilor, pe care expozantii le prezinta la standurile lor, precum si prezentari in simpozionul inovarii.

Cateva din aceste teme sunt:

 • Prototipizare si instrumentare rapida
 • Noi tehnologii
 • Proiectare pentru fabricarea aditivilor
 • Lightweight construction
 • New materials
 • Post-procesare si suprafete

Daca abia v-ati apucat sa lucrati cu productia de aditivi sau imprimanta 3D, exista si un panel pentru incepatori, de unde puteti afla cum sa dati valoare adaugata prin fabricarea aditivilor si puteti obtine cunostinte de baza de care aveti nevoie pentru vizita la targ.

Costul biletului este de 25 CHF, asta inseamna aproximativ 115 RON. Mai multe detalii despre program, gasiti aici.

International Symposium on Plastics Technology, Aachen, Germania, 11-12 Martie 2020

Simpozionul va reuni oameni de stiinta si experti din intreaga lume care sunt implicati in viitorul materialelor plastice, concentrandu-se pe principalele subiecte: fabricarea aditiva, industria 4.0 si multe altele.

Conferinta este insotita de o expozitie in foaierul locariei conferintei pentru a intra in contact cu toti participantii.

Simpozionul stiintific ofera celor care sunt pasionati de tehnologia de ultima ora a materialelor plastice, un forum pentru schimbul de cercetare si inovatie pentru a discuta subiecte in voga si cele mai recente descoperiri, pentru a experimenta pentru viitorul tehnologiei plastice.

Subiectele principale:

 • Economie circulara
 • Extrusion
 • Materiale hibride si fabricare de aditivi
 • Turnare prin injectie
 • Tehnologii usoare
 • Simulare si digitalizare

Costul acestui simpozion este de €600. Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor.

Additive Manufacturing Forum 2020, Berlin, Germania, 11-12 Martie 2020

Forumul de fabricatie aditiva se concentreaza pe proiectare si simulare, materiale noi, productie si automatizare in serie si post-procesare si asigurarea calitatii. In cadrul conferintei, experti de top isi vor impartasi experientele lor si vor raspunde la intrebari.

Conferinta reuneste manageri si experti care lucreaza in fabricatie aditiva: peste 1.000 de participanti din industria auto, feroviara, aerospatiala, inginerie mecanica, tehnologie medicala si stiinta vor petrece doua zile schimband idei si experiente. 135 de expozanti vor arata starea actuala a industriei. Diverse sesiuni invita la schimb de idei: 28 de prelegeri orientate catre utilizatori, 5 forumuri de discutii si 5 ateliere, Summit-ul Women in AM: intalnirea specialistilor si directorilor de sex feminin, receptie de seara si pre-eveniment pentru personalul Get-2-Gether.

Costul pentru participarea la conferinta este de €1,180. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

DDMC 2020, Berlin, Germania, 18-19 Martie 2020

Conferinta de productie digitala Fraunhofer Direct este un forum pentru fabricatie aditiva, incluzand aplicatiile sale in industrie si impactul asupra mediului al noilor tehnologii de fabricatie.

Scopul evenimentului este un schimb intelectual intre participanti pentru a aduna cele mai recente informatii despre tendintele in fabricatie aditiva.

Cativa dintre keynote speakeri sunt: Timothy L. Weber (HP Inc. USA), Janne Kyttanen ( What The Future Venture Capital. USA ), Greg Fallon ( Autodesk Inc., USA ), Hans J. Langer ( EOS GROUP, Germania)

Taxa de participare este €940 iar programul detalia poate fi gasit aici.

evenimente despre fabricatie aditiva si imprimanta 3d

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *