Leu - Ornament Perete Creat Cu Imprimanta 3D | Printello
leu-removebg-preview
71JakcqAiCL._SX466
67ccfc6ad59ff2391038b98438ee0460_preview_featured

Leu – Ornament perete

120.00 lei

Simți că ești în savană, apoi te duce puțin cu gândul la leii Rasta, însă indiferent ce vor simți, prietenii tăi vor aprecia acest ornament special.

Vândut de 3D Printare Scanare
Raportează abuz
Categorie:
Timp de livrare estimat: 48-72 de ore
     
 • Descriere

   

  Descriere

  Ornament de perete sub forma capului unui leu, foarte stilizat. Se potrivește pe orice perete, indiferent de nuanță, însă poate avea și alte aplicabilități, totul ține de imaginație. Realizat din MDF negru laminat de grosime 2.5 mm cu ajutorul CNC-ului laser, acest ornament de 60 x 50 cm va fura ochii.

 • Informații suplimentare

   

  Informații suplimentare

  Dimensiune

  62.2 x 50 cm

  Culoare

  Negru

  Tehnologie

  Laser CNC

  Material

  MDF

 • Vânzător

   

  3D Printare Scanare

  3D Printare Scanare este unul dintre primele studiouri de Proiectare/Modelare/Scanare/Printare 3D profesională din România. În ultimii 4 ani au făcut parte din dezvoltarea domeniului în România, și au crescut permanent capacitatea de printare 3D și scanare 3D prin achiziționarea de echipamente noi care să țină pasul cu tehnologia. Între timp, au dezvoltat domeniile în care pot activa prin achiționarea unui CNC Laser și crescând permanent rețeaua de colaboratori pentru părțile din lemn/metal aferente unor proiecte, precum și prin contractarea punctuală de pictori, programatori, artiști modelatori și electroniști astfel încât să nu existe proiect imposibil de realizat. Ne puteti vizita oricand aici.

  Mai multe produse de la 3D Printare Scanare

 • Recenzii (0)

   

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.


  Fii primul care adaugi o recenzie la „Leu – Ornament perete”

 • Polițe

   

  Politică de livrare

  Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.   Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. <strong>Comenzile care depasesc suma de 200 RON, beneficiaza de livrare gratuita.</strong>

  Politică de ramburs

  Nu se poate efectua plata ramburs a comenzilor de pe Platforma Printello.

  Anulare / Retur / Politică de schimbare

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa mentionata in emailul primit la plasarea comenzii. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
 • Întrebari și răspunsuri

   

  Întrebari și răspunsuri

  Nu ești logat.

Cele mai vizualizate produse

Produse vizualizate recent