Veioza Personalizata Creata Cu Imprimanta 3D | Printello
Veioza printata cu imprimanta 3d
Veioza printata 3D
Veioza printata 3D

Veioza personalizata creata cu imprimanta 3D

199.99 lei

Pozele tale în 3D. Adaugă o noua dimensiune imaginilor tale preferate și fă-ți amintirile mai palpabile ca oricând. Pozele tale vor veni sub forma unei lămpi tridimensionale formate din 4 fețe, deci implicit patru poze pot fi utilizate. Odată luminată, îți va readuce amintirile din nou la viață.

Timp de livrare estimat: 4-5 zile lucratoare
     
 • Descriere

   

  Descriere

  Veioză personalizată printatata cu imprimanta 3d.

  Pornind de la o simplă poză, îți putem aduce amintirile din nou la viață. Pe cât de simplu, pe atât de rapid și ingenios. Ieși din monotonia cadourilor tipice, renunta la tiparele clasice și ai curajul să îndrăzneșți ceva nou, interesant și memorabil.

  Propunem o soluție pentru toate frământările tale: “Ce aș putea să îi ofer?” “Iarăși o sticlă de vin?” “I-am mai luat asta anul trecut”. Înlocuiește confuzia de dinaintea evenimentelor importante cu un cadou ce sigur te va scoate din anonimat. Orice situație delicată necesită un cadou pe măsură.

  Accesibilă oricărui buzunar, lampa noastră îți va impresiona invitații, sau sărbătoriții. Vine la pachet cu promisiunea unei reacții pozitive.

  Tot ce rămane de făcut e să îți alegi 4 poze (una pentru fiecare latură a cubului).

  Întrebări frecvente despre crearea acestui produs cu imprimanta 3D:

  • Orice poză poate fi transpusă în 3D?

  Practic da, orice poză poate deveni mai devreme sau mai târziu o lampa 3D.

  • Funcționează cu baterii?

  Da, lămpile noastre funcționează cubaterii. Astfel, nu trebuie să te mai preocupe găsirea unei prize libere sau a unui prelungitor disponibil.

  Puteti afla mai multe despre tehnologia printarii 3D de pe blogul Printello.

 • Informații suplimentare

   

  Informații suplimentare

  Dimensiune

  11 x 11 x 11 cm

  Greutate

  150 g

  Tehnologie

  PLA – un material plastic, ecologic, rigid, realizat din componente organice și utilizat în industria alimentară.

  Personalizare

  Îți alegi 4 poze (una pentru fiecare latură a cubului), și urmezi pașii descriși mai jos.

  – Comanda produsul.
  – Noi vom prelua și vom procesa comanda ta. Te vom contacta telefonic pentru stabilirea tuturor detaliilor referitoare la lampă.
  – Imprimantele noastre îți vor pregăti produsul dorit în cel mai scurt timp.
  – Lampa noastră va porni către tine.

 • Vânzător

   

  All3DWorks

  Suntem echipa All3DWorks, o echipă de oameni hotărâți, dinamici, pregătiți să vă livreze servicii de excepție, în cel mai scurt timp. Cu ajutorul aparaturii și tehnologiei de ultimă generație, suntem capabili să vă oferim un model 3D de calitate, gata pregătit pentru fabricație. Astfel, pornind de la o idee, noi o transpunem în realitate, conform dorințelor și specificațiilor dumneavoastră. Indiferent de ce ați avea nevoie, nu ezitați să ne contactați, iar noi promitem să vă realizam obiectul dorit. Fără îndoială, modelarea și printarea 3D este cheia spre crearea produselor inovative.

  Mai multe produse de la All3DWorks

 • Recenzii (0)

   

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.


  Fii primul care adaugi o recenzie la „Veioza personalizata creata cu imprimanta 3D”

 • Polițe

   

  Politică de livrare

  Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.   Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. <strong>Comenzile care depasesc suma de 200 RON, beneficiaza de livrare gratuita.</strong>

  Politică de ramburs

  Nu se poate efectua plata ramburs a comenzilor de pe Platforma Printello.

  Anulare / Retur / Politică de schimbare

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa mentionata in emailul primit la plasarea comenzii. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
 • Întrebari și răspunsuri

   

  Întrebari și răspunsuri

  Nu ești logat.

Cele mai vizualizate produse

Produse vizualizate recent